El projecte internacional “Amb bici Sense Edat” comença a rodar a Terrassa

TerrassaDigital.catEl programa ‘Sempre acompanyats’ es dóna a conèixer el Dia Internacional de la Gent Gran

El BiTer col·labora en la primera prova pilot del projecte “Amb bici Sense Edat a Terrassa”. Aquest mes d’octubre, ja s’han començat a formar els primers conductors voluntaris, i s’ha dut terme passeigs amb el tricicle a 2 residències de Terrassa.

En Bici Sense Edat és una iniciativa que consisteix a retornar la capacitat d’anar amb bicicleta a la gent gran, tenint en compte les dificultats de mobilitat d’aquest col·lectiu. Es fa servir els rickshaws, un tipus de bicicleta amb el qual no solament es pot oferir a la gent gran la possibilitat de tornar a anar en bicicleta, sinó a més, d’establir una connexió inter generacional entre el ciclista i el passatger. Els voluntaris (conductors) s’inscriuen per fer passejos en bicicleta amb la gent gran a través d’un sistema de reserves senzill amb la freqüència que vulguin. Tot està impulsat per la pròpia motivació de les persones.

ARTICLE AL DIARI DE TERRASSA (05/10/2017)

Aquesta entrada s'ha publicat en Accions del BiTer, La bicicleta a Terrassa i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.