Estudi “Mobilitat en bicicleta a l’entorn urbà: una visió des de la Geografia”

Àngels Pérez Mateos, estudiant del Grau en Geografia i Ordenació del Territori de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha presentat el seu Treball de Fi de Grau que porta per títol “Mobilitat en bicicleta a l’entorn urbà : una visió des de la Geografia”.

L’objectiu d’aquesta recerca ha estat trobar els factors dissuasius del ciclisme urbà de la mà dels col·lectius que més es mobilitzen a diari, mitjançant tècniques qualitatives i quantitatives, i considerar-los com una oportunitat per incloure aspectes que poden ser obviats en el planejament local. S’ha fet una entrevista a la Junta directiva del BiTer i enquestes a alumnes de l’institut Torre del Palau i treballadors/es de l’empresa IMI Norgen S.A.

L’estudi recomana, entre d’altres actuacions, campanyes de divulgació a gran escala, reciclatge dels coneixements de les persones conductores de vehicles a motor, i que les persones amb responsabilitats polítiques donin l’exemple i que facin servir la bicicleta com a mitjà de transport quotidià.

Accedir al text d’aquest treball de recerca (i a altres estudis) a l’apartat de DOCUMENTACIÓ de la nostra web.

Aquesta entrada s'ha publicat en La bicicleta a Terrassa i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Estudi “Mobilitat en bicicleta a l’entorn urbà: una visió des de la Geografia”

  1. Retroenllaç: Estudi “Mobilitat en bicicleta a l’entorn urbà: una visió des de la Geografia” %El Portal de les entitats de Terrassa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.