La proposta del BiTer per al PAM 2018

El BiTer hem presentat la proposta següent per al procés participatiu per elaborar el Pla d’Acció Municipal (PAM) 2018: “Senyalitzar els itineraris de cohabitació de la xarxa principal de la bicicleta del Pla de Mobilitat Urbana“. La pots consultar, valorar-la i deixar un comentari AQUÍ. A partir del setembre, podràs donar-li suport!

Descripció: Senyalitzar a la calçada uns carrils bici, en el centre dels carrers, d’aquesta xarxa de 131 km, així com la resta de mesures de baix pressupost que proposem en l’estudi realitzat pel BiTer l’any 2016. D’aquesta manera, la gent s’animarà molt més a circular per aquests “carrils bici” a la calçada, i la resta de persones conductores de vehicles a motor aprendran a respectar molt més a les que van amb bici, i comparteixen el mateix espai. Cost estim. 200.000 euros. https://biter.cat/documentacio/

Aquesta entrada s'ha publicat en Accions del BiTer, La bicicleta a Terrassa i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a La proposta del BiTer per al PAM 2018

  1. Retroenllaç: La proposta del BiTer per al PAM 2018 %El Portal de les entitats de Terrassa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.