PAM 2018: El BiTer tornarem a presentar una ambiciosa proposta!

L’Ajuntament de Terrassa posa en marxa el procés participatiu per elaborar el Pla d’Acció Municipal (PAM) 2018. L’objectiu d’aquest procés, que es realitza cada any, és que tothom pugui participar presentant propostes de millora de la ciutat o donant suport a les propostes presentades per altres persones o entitats. [ACCEDIR AL WEB]. Ja estem preparant la proposta que presentarem aquest any.

En el procés de l’any passat, El BiTer va proposat un Carril bici entre el barri del Centre i els Jutjats (barris de La Cogullada i Segle XX). D’un total de 354 propostes, va ser la número 8 amb 132 suports, i va superar el procés de selecció. Tal com es pot consultar en aquest DOCUMENT de seguiment de les propostes, el seu estat d’execució és el següent: “Estudi de modelització del trànsit de diferents escenaris per avaluar l’impacte del nivell de servei de la Rambleta del Pare Alegre resultant a cada escenari. Aquest estudi ja finalitzat, ha permès veure que és possible eliminar un carril de circulació de la Rambleta en sentit nord i disposar d’aquest espai per la implantació d’un nou carril bici fins als jutjats. La tipologia del carril bici hauria de ser majoritàriament carril segregat en calçada. Queda pendent determinar l’interès polític de desenvolupar aquest carril a curt termini o si ha d’anar vinculat a la remodelació integral de la Rambleta.”

Per Bici Terrassa Club

1 Comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats