El BiTer organitza una sortida educativa amb bici amb un grup de joves de l’esplai Can Tusell

2017-01-03-12-29-011

Font: Canal Terrassa. Uns 13 joves de l’Esplai Can Tusell han fet aquest dimarts al matí, un taller per recòrrer amb bici la ciutat, i aplicar les principals normes de seguretat. Es tracta d’una inciativa del BiciTerrassa Club (BiTer.cat) per promoure l’ús de la bicicleta a la ciutat i difondre, sobretot entre els joves, les principals normes de circulació urbanes.

170103_cantusell1

Segons el membre de Biter.cat, Haritz Ferrando, “hem d’explicals-hi que no es tracta de pedalar de qualsevol manera, que anem amb grup i que cal respectar unes normes. I durant el recorregut anirem intruduïnt unes pautes de seguretat o de com circular per la ciutat. A més tenim un projecte obert que és el Terrassa Bike Experience que el què volem és fer descobrir la bici a aquelles persones que encara no l’han provat. És un projecte pensat per persones individuals però perquè no, aplicar-ho a un grup sencer com ara. És una prova pilot amb joves que en tenen moltes ganes i veurem com funciona”.

Els joves s’han trobat davant l’Horta dels Frares on han rebut les principals indicacions abans de començar la marxa. Circular de dos en dos, fer cas de les indicacions dels guies o com atendre la caiguda d’un ciclista, són algunes de les informacions bàsiques per poder circular. Els joves han anat fins a Can Tusell i han tornat al Parc de Vallparadís on després de dues hores s’ha acabat l’activitat. El biter.cat també organitza cada dijous sortides amb bici des de la Casa Baumann, obertes a tothom i per tota la ciutat.

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats