Terrassa ja té el BiciRegistre

biciregistro

El BiTer celebrem que per fi Terrassa ja pugui registrar bicicletes!!!

Es tracta d’un servei que ofereixen les ciutats espanyoles que són membres de la Red de Ciudades por la Bicicleta. Té per objectiu prevenir el robatori de bicicletes i facilitar la seva recuperació en cas de robatori. Té el punt fort de que es tracta d’un registre d’àmbit estatal i compta amb el suport de la DGT. Passos poder registrar una bici:

  1. Us heu de donar d’alta a la web: https://biciregistro.es/esp/entradausuarios.php
  2. Heu d’anar donant d’alta cada bicicleta que vulgueu registrar: tingueu a mà MARCA, MODEL, NÚM. DE QUADRE i FOTO.
  3. Per cada bici cal pagar 7 euros amb targeta bancària
  4. Després caldrà portar la fitxa de la bici registrada impresa i validar-la presencialment en una Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, veure llistat: https://biciregistro.es/esp/validadores.php?zona_id=43
Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats