El BiTer proposa treure els senyals rodons de carril bici

Proposem treure tots els senyals de trànsit, on hi hagi la obligació de fer servir el carril bici (senyal R-407a). Pot haver-hi diverses situacions en que els ciclistes preferiran circular per la resta de carrils de circulació: per exemple: perquè circulen en un grup nombrós, per que van a una velocitat elevada respecte a altres ciclistes, perquè el carril bici no es troba en condicions de ser usat, etc. Altrament, el ciclista no tindria la seguretat jurídica per poder circular amb la resta de vehicles. En el seu lloc, proposem instal·lar el senyal quadrat de recomanació (i no obligació), tal com tenen els autobusos i taxis.

Senyal_rodo

Senyal_quadrat

Per Bici Terrassa Club

1 Comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats