Aparcaments bici interiors als vestíbuls de 2 de les noves estacions de FGC

2016-07-21 13.07.32 2016-07-21 13.18.26

Estació de Terrassa – Nacions Unides                 Estació de Terrassa Nord

Arrel de la petició que vam fer des del BiTer a l’agost de 2015, als pocs dies de la inauguració de les noves estacions de FGC a Terrassa, la companyia ha instal·lat uns suports per aparcar bicicletes en el vestíbul interiors i dins de la zona de pagament. Aquests suport s’afegeixen als que ja es van instal·lar a l’exterior, per a aquells usuaris que la deixen tot el dia i vulguin tenir la bicicleta ben protegida.

Felicitem la bona predisposició de FGC per promoure els desplaçaments amb bici. I recordem que ja va ser premiada per ConBici l’any 2009. A l’estació de Vallparadís Universitat, ja hem demanat a l’Ajuntament de Terrassa la instal·lació d’uns aparcaments de bici exteriors, i ens ha informat que properament obrirà un servei de BiciEstació amb aparcament de bicis vigilat i altres serveis per als ciclistes, com que funciona a l’estació de Sarrià (Barcelona).

Aquesta entrada s'ha publicat en Accions del BiTer, La bicicleta a Terrassa i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.