Diumenge 27 de setembre: amb bici de Terrassa a Barcelona

El proper 27 de setembre tornarem a intentar la gesta d’anar i tornar a Barcelona, ja que per incidències tècniques el dia 11 passat no va ser possible fer la tornada amb bici i ens feia il·lusió fer-ho.

Per a que podeu votar, sortirem de Terrassa a les 10 del matí de la plaça de la Bicicleta, dinarem a la Barceloneta i tornarem d’allà mateix sobre les 18.00h (arribada a Terrassa entre les 21 i les 22h).

Recorregut: seran uns 90 km en total, 45 d’anada (desnivell -294) i 45 de tornada (desnivell +294). Principalment anirem per asfalt, tot hi que hi ha algun tram de camins de terra. Podeu fer l’anada i la tornada o només una de les dues opcions, hi haurà estacions de tren i ferrocarrils durant el recorregut.

Recomanacions: portar cadenats per estacionar la bicicleta durant l’estada a Barcelona, portar esmorzar i berenar per agilitzar el trajecte d’anada i tornada, podeu portar el dinar de casa o dinar a la Barceloneta, hi ha molta oferta gastronòmica, portar llums (sobretot un far prou potent davant), si es té previst fer el trajecte de tornada. Sortida gratuïta per a socis del BiTer i 1 euro per als no socis. No cal inscripció prèvia.

Aquesta entrada s'ha publicat en Sortides i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.