Divendres 11 de setembre: amb bici de Terrassa a Barcelona

Per la Diada, el BiTer organitzem una sortida amb bici de Terrassa a Barcelona per Sant Cugat. L’11 de setembre, és un dia on els accessos a Barcelona tant en transport privat o públic, estan molt saturats tant d’entrada com de sortida. Des del Biter proposem anar i tornar en bicicleta, una opció de mobilitat alternativa per tots els que vulgueu gaudir d’aquest dia a Barcelona. Sortirem de Terrassa a les 9 del matí de la plaça de la Bicicleta i tornarem des de Barcelona (zona Fòrum davant de l’entrada del museu Blau) a les 19.30h.

Recorregut: seran uns 80 km en total, 40 d’anada (desnivell -294) i 40 de tornada (desnivell +294). Principalment anirem per asfalt, tot hi que hi ha algun tram de camins de terra ben conservats/acondicionats.  Podeu fer l’anada i la tornada o només una de les dues opcions, hi haurà estacions de tren i ferrocarrils durant el recorregut, però la previsió es que estiguin saturants, sobretot de tornada.

Recomanacions: cadascú ha de preveure un lloc on estacionar la bicicleta durant l’estada a Barcelona o portar cadenats, portar esmorzar i berenar per agilitzar el trajecte d’anada i tornada i llums (sobretot un far prou potent davant) si es té previst fer el trajecte de tornada. Sortida gratuïta per a socis del BiTer i 1 euro per als no socis.

Aquesta entrada s'ha publicat en Sortides i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Divendres 11 de setembre: amb bici de Terrassa a Barcelona

  1. Retroenllaç: Divendres 11 de setembre: Terrassa – Barcelona | El Portal de les entitats de Terrassa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.