Tots els dijous de l’any a les 8 del vespre davant de la casa Baumann

No cal inscripció prèvia. Els recorreguts seran guiats per voluntaris del  BiTer i se circularà per carrers i carrils bici de la ciutat. El recorregut es concretarà el mateix dia i la seva durada serà de 1,5 hores aprox. Per als que venen per primer cop, durant el recorregut es faran explicacions sobre els nous carrils bici, senyals i altres novetats sobre la mobilitat a la ciutat, així com consells de circulació.

Activitat oberta a tothom, gratuïta per a socis del BiTer (les persones no sòcies majors de 16 anys han d’abonar 1 euro en concepte d’assegurança de responsabilitat civil de l’organització).

Participació de menors d’edat: Activitat recomanada a partir dels 8 anys. Fins als 12 anys hauran de venir sempre acompanyats d’una persona adulta. A partir dels 13 anys, els menors d’edat podran venir sols sempre i quan portin una autorització signada pel pare, mare o tutor legal.

El dijous 9 de juliol vam ser 73 ciclistes!

150709_Bicidijous_73

Per Bici Terrassa Club

1 Comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats