12 hores amb bici – diumenge 31 de maig

12horesambbici

Durant 12 hores, s’anirà fent recorreguts urbans per a tots els públics, per tal de descobrir Terrassa amb bicicleta, aprendre al mateix temps a circular pels carrers de la ciutat i alhora reivindicar l’ús de la bici com a mitjà de transport.

Descarrega el cartell en PDF i ajuda’ns a fer-ne difusió!

 Hi haurà 7 rutes per tots els barris:

  • La 1a – obertura- (9 a 9.50 h del matí) i la 7a – tancament- (20 a 21h) d’una hora de duració aproximadament.
  • La 2a (10 a 11.45h del matí) i la 3a (12 a 13.45 h), 4a (14 a 15.45 h), 5a (16 a 17.45 h) i la 6a (18 a 19.45h).

Inscripcions i més informació:

  • C.U.B. SENSE PRESSES Tel. 609 403 750 (de 18 a 20 h)
  • BiTer: escriu-nos a info@biter.cat
  • o en el punt de trobada

Punt de trobada (inici i arribada de cada ruta): Plaça dels Museus (al costat de la Casa Baumann. c. Salmeron – Av. Jacquard).

Descripció de les 7 rutes

1a -obertura- (9 a 9.50 del matí): Plaça dels Museus, Avinguda Jaquard, Pont del Passeig, c/ Sant Antoni, c/ Mas Adei, Plaça de l’estació del Nord, Passeig 22 de juliol,  Plaça de la Bicicleta, Pont de la Rambla, Rambla d’Ègara, c/ del Comte Borrell, c/ Arquímides , c/ Antoninus Pius, Rambla d’Ègara, c/ de la Rasa, c/ Sant Llorenç, Plaça de la Bicicleta, Passeig 22 de Juliol, Plaça de l’Estació del Nord, c/ Salmerón, i Plaça dels Museus.

2a (10 a 11.45h del matí): Plaça dels Museus, c/ de la Igualtat, c/ Miquel Vives, c/ Santo Tomàs, c/ Sant Cosme, c/ Verge de la Llum, pont sobre la Riera de les Arenes, c/ Salamanca,  c/ Saragossa, Plaça de Vilardell, c/ Àlaba, pont sobre vies RENFE al Camí dels Monjos, Passeig 22 de juliol, Passeig del Camp del Roure, c/ Mont Perdut, c/ Sierra Nevada, c/ Cervera, c/ Tortosa, c/ Ibañez de Aldecoa, Carretera de Castellar, Plaça de la Dona, Avgda. Jacquard, i Plaça dels Museus.

3a (12 a 13.45h): Plaça dels Museus, c/ Cartoixa de Vallparadís, c/ Prat de la Riba, Avgda. Jaume I, Plaça de l’Aigua, Avgda. Abat Marcet, Avgda. Josep Tarradellas, Rambla d’Ègara, c/ la Rasa, c/ del Teatre, c/ Sant Pau, c/ Puig Novell, c/ Sant Jaume, Pont del Passeig, Avinguda Jacquard, i Plaça dels Museus.

4a (14 a 15.45 h): Plaça dels Museus, Avinguda Jaquard, Pont del Passeig, c/ Sant Antoni, c/ Mas Adei, Plaça de l’estació del Nord, Passeig 22 de juliol,  Plaça de la Bicicleta, Pont de la Rambla, c/ Joan d’Àustria, Avda. de can Boada del Pi, Vial davant del camp de futbol del can Boada, Camí Romeu a Montserrat, Pont de Vacarisses, Passeig 22 de juliol, c/ Franc Comtat, Plaça de la Maurina, c/ Dom Bosco, c/ d’Icaria, c/ Bailen, c/ Sicília, c/ Dom Bosco, Ronda de Ponent, c/ Maria Auxiliadora, c/ Mallorca, c/ Atenes, c/ Antoninus Pius, Rambla d’Ègara, c/ Dr. Cabanes, c/ Col·legi, c/ Dr. Ventalló, c/ Sant Francesc, c/ Sant Genís, c/ Topete, Plaça del Dr. Robert, Pont del Passeig, i Plaça dels Museus.

5a (16 a 17.45h): Plaça dels Museus, c/ Cartoixa de Vallparadís, c/ Prat de la Riba, Passeig 22 de juliol, Plaça de l’estació del Nord, Plaça de la Bicicleta, Carretera de Rellinars, c/ Terque, Avgda. de les Arts, Pont sobre la Riera del Palau, c/ Alcoi, c/ Pare Millan, c/ Fátima, Plaça dels Vents, c/ Arenys de Mar, Plaça de la Sardana, Rotonda, Avgda. Béjar, Pont de Béjar sobre la riera de les Arenes, c/ de la Castellassa, Carretera de Castellar, c/ Bisbe Castelltort, c/ Mestral, c/ Ample, Avgda. Jaume I, c/ Salmerón, i Plaça dels Museus.

6a (18 a 19.45 h): Plaça dels Museus, Avgda. Jacquard, c/ Colom, c/ Agricultura, Avgda. de les Glòries Catalanes, c/ Guadalquivir, c/ Miño, c/ Llobregat, c/ Colom, Plaça de la Tecnologia, c/ Albert Einstein, c/ Badalona, Avgda. Santa Eulàlia, Carretera de Rubí, c/ Baldric, c/ Navas de Tolosa, Plaça del Segle XX, c/ Lavoisier, c/ Linné, Avgda. Joaquim de Sagrera, c/ Núria, c/ Antoninus Pius, Rambla d’Ègara, c/ la Rasa, c/ del Teatre, c/ Sant Josep, c/ Garcia Humet, Plaça del Dr. Robert, Pont del Passeig, i Plaça dels Museus.

7a  -tancament- (20 a 21h): Plaça dels Museus, c/ de la Igualtat, Pont del Cementiri Vell, c/ Sant Quirze, c/ Baldrich, c/ Sant Marià, Carretera de Montcada, Plaça del Doré, Rambla d’Ègara, Passeig 22 de juliol, Plaça de la Bicicleta, Plaça de l’Estació del Nord, c/ Salmerón, i Plaça dels Museus.

Aquesta entrada s'ha publicat en Accions del BiTer i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a 12 hores amb bici – diumenge 31 de maig

  1. Retroenllaç: 12 hores amb bici – diumenge 31 de maig | El Portal de les entitats de Terrassa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.