Visita al camí pedalable de la BV-1248 (Ctra. Matadepera-Sabadell)

23/06/2024. Compartim reportatge fotogràfic del camí pedalable de la BV-1248, la carretera de Matadepera a Sabadell. Es tracta d’una obra encarregada per la Diputació de Barcelona, gairebé finalitzada. Queden alguns serells, com la il·luminació, algunes zones d’estada amb punts d’aigua i bancs, i no menys important, l’accessibilitat des de la rotonda a l’inici del traçat des de Matadepera.

Veiem molt important que l’Ajuntament de Matadepera dugui a terme una actuació de senyalització per convertir en “Ciclocarrers” els carrers de que uneixen els dos carrils bici existents, el de la BV-1221 i el de la BV-1248, o fins i tot construir un carril bici.

I finalment, molt important també, fer accessible el camí pedalable des de la rotonda, amb un pas de vianants ben senyalitzat. Actualment, no hi ha manera còmode d’entrar al camí pedalable.

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats