BiTer presenta el Protocol a la publicació CICLOBCN21

BiTer va presentar durant el congrés CICLOBCN21 el protocol per a la prevenció i resolució de situacions d’assetjament a persones ciclistes, una eina pedagògica impulsada conjuntament amb la Policia Municipal de Terrassa.

La publicació, de 236 pàgines, es pot descarregar AQUÍ. L’article del protocol es troba la pàgina 141.

CicloBCN21 recopila 19 ponències seleccionades entre les presentades als tres congressos celebrats a Barcelona, incloent temàtiques tan variades com els carrils bici, el cicloturisme, la ciclologística, els marcs normatius, el transport escolar, etc. Aquesta publicació és fruit d’un acord de col·laboració entre la Coordinadora en defensa de la bicicleta ConBici i Zikloteka, Centre de documentació de la bicicleta, que entre les activitats inclou tant la generació de documentació pròpia com l’edició d’aquesta recopilació de les ponències.

Aquesta entrada ha esta publicada en Accions del BiTer, La bicicleta a Terrassa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.