BiTer presenta el Protocol a la publicació CICLOBCN21

BiTer va presentar durant el congrés CICLOBCN21 el protocol per a la prevenció i resolució de situacions d’assetjament a persones ciclistes, una eina pedagògica impulsada conjuntament amb la Policia Municipal de Terrassa.

La publicació, de 236 pàgines, es pot descarregar AQUÍ. L’article del protocol es troba la pàgina 141.

CicloBCN21 recopila 19 ponències seleccionades entre les presentades als tres congressos celebrats a Barcelona, incloent temàtiques tan variades com els carrils bici, el cicloturisme, la ciclologística, els marcs normatius, el transport escolar, etc. Aquesta publicació és fruit d’un acord de col·laboració entre la Coordinadora en defensa de la bicicleta ConBici i Zikloteka, Centre de documentació de la bicicleta, que entre les activitats inclou tant la generació de documentació pròpia com l’edició d’aquesta recopilació de les ponències.

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *