Dissabte 21/9: Activitat educativa en mobilitat per a nens i nenes de Terrassa

Coincidint amb la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, el proper dissabte dia 21 de setembre, la Fundació RACC i Abacus organitzen a Terrassa una activitat d’educació en mobilitat sostenible i segura per a nens i nenes de 6 a 12 anys.

En concret, es tracta de l’activitat RACC MOU-TE BÉ On Tour, que simula una Zona 30 urbana on conviuen diferents usuaris, diferents trajectes i diferents modes de transport.

Els objectius principals de l’activitat són fer reflexionar a nois i noies d’entre 6 i 12 anys sobre els valors de civisme, convivència i respecte a l’àmbit de la mobilitat; familiaritzar-se amb diversos vehicles de mobilitat personal i fomentar l’ús de maneres sostenibles de moure’s a la ciutat.

Després d’una breu sessió teòrica amb monitors d’educació viària, els nens i nenes participants tindran ocasió d’utilitzar diferents vehicles: bicicletes, patins mecànics i elèctrics, skates, plataformes elèctriques,  etc.

L’activitat, de caràcter gratuït, es realitzarà al pati de la botiga d’Abacus a Terrassa  (carrer de la Font Vella, 72-78) durant el matí i tarda del dissabte 21 de setembre.

Més informació en aquest link.

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats