El BiTer felicita la iniciativa de l’aparcament SANT ANTONI

2016-02-16 10.58.20 2016-02-16 10.57.40Al carrer Sant Antoni 64 de Terrassa, hi ha un aparcament públic de vehicles que ha començat a oferir, des de l’any 2015, places per a bicicletes. Aquest servei és ben visible amb dos cartells a cada banda de l’entrada. La tarifa és de 1,5 euros per a tot el dia, abonament mensual de dia a 15 euros i abonament mensual de dia i nit a 25 euros.

Per donar seguretat als clients ciclistes, les bicicletes es poden deixar dintre d’una estructura metàl·lica i, a més, es poden lligar a un suport collat a la paret. Hi ha 10 places, que esperem vagin augmentant al mateix ritme que la demanada.

Des del BiTer, felicitem als responsables d’aquesta empresa privada, els desitgem molt èxit, i animem els ciclistes a fer-ho servir, i altres empreses d’aparcament a seguir aquest exemple. La normalització i l’augment de l’ús de la bicicleta a Terrassa, depèn també de que hi hagi serveis com aquest disponibles a tota la ciutat.

2016-02-16 10.59.092016-02-16 10.58.55

Formulari

Aquesta entrada s'ha publicat en La bicicleta a Terrassa i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El BiTer felicita la iniciativa de l’aparcament SANT ANTONI

  1. Retroenllaç: El BiTer felicita la iniciativa de l’aparcament SANT ANTONI | El Portal de les entitats de Terrassa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.