Sortida de Terrassa a Sant Cugat

140216_SantCugat1Un grup de 38 ciclistes de totes les edats, hem pedalat de Terrassa a Sant Cugat per un camí fàcil al costat de la via de tren dels FGC. Un cop a Rubí, la meitat del grup ha tornat a Terrassa degut a la pluja, i l’altre hem seguit fins a Sant Cugat… amb bon temps!

Un cop a Sant Cugat, hem pogut visitar la botiga VAIC “La vida amb bici”, on hem pogut veure tot tipus de bicicletes elèctriques i accessoris per a la bicicleta urbana. Els hi agraïm l’oportunitat que ens han donat a 3 del grup de provar les seves fantàstiques bicicletes elèctriques Flyer! Recomanem les sortides que organitzen per Collserola.

140216_SantCugat5  140216_SantCugat2140216_SantCugat3  140216_SantCugat4

Aquesta entrada s'ha publicat en Sortides i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.