Aparcament de bicis gratuït i vigilat al Cros Escolar

Amb el lema “Vine al CROS ESCOLAR, vine amb bicicleta!”, el BiTer i el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa han animat a les famílies a accedir amb bicicleta a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa amb motiu del Campionat de Cros Escolar, amb la oferta d’un servei d’aparcament de bicicletes vigilat i gratuït.
El diumenge 1 de desembre de 8.30 a 13.30h va funcionar l’aparcament amb voluntaris del Biter i 42 persones han pogut deixar la seva bicicleta en el aparcament de bicicletes vigilat i gratuït. Aquest activitat està inclosa en el Pla de promoció de l’ús de la bicicleta a Terrassa 2012-2013 promogut per l’Ajuntament de Terrassa.

131201_CrosEscolar_Biter2 131201_CrosEscolar_Biter1

Aquesta entrada s'ha publicat en Accions del BiTer i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.