Formulari per comunicar un assetjament a bicicleta/VMP

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsNN19982RLldrRDLXczZLoX0RoxNV5Pr4fBk5jb5mFBfXdg/viewform

Formulari per comunicar un assetjament a ciclista o usuari/ària de patinet elèctric (VMP)

La Policia Municipal de Terrassa i l’Associació BiciTerrassa Club (BiTer), coincidint amb l’entrada en vigor de la nova Ordenança de Mobilitat (gener 2021), han impulsat un protocol per a la prevenció, l’actuació i la resolució de situacions d’assetjament a persones usuàries de bicicleta, que inclou també a les persones usuàries de Vehicles de Mobilitat Personal (VMP).

Pots veure el protocol aquí: https://biter.cat/wp-content/uploads/2021/02/protocol-contra-assetjament-a-ciclistes_vmp_2021-1.pdf

L’objectiu del protocol és sensibilitzar sobre la normalització de l’ús de la bicicleta i el VMP i assolir la convivència pacífica dels diferents sistemes de mobilitat a la xarxa urbana de la ciutat. Concretament, es pretén sensibilitzar els conductors de vehicles de motor, especialment turismes, sobre els drets de bicicletes i VMP.

Si vols comunicar un assetjament en el terme municipal de Terrassa, omple aquest formulari amb les dades que descrigui el que ha passat. L’Associació BiTer ho enviarà a la Policia Municipal que farà una trucada pedagògica a la persona conductora del vehicle que ha causat l’acció d’assetjament. Per tant, no es tracta de cap denúncia.

Si ens deixes el teu correu electrònic, et respondrem amb el resultat de la trucada pedagògica.